На близо 6 млн. украинци успяхме да възстановим електричеството за последния

...
На близо 6 млн. украинци успяхме да възстановим електричеството за последния
Коментари Харесай

Зеленски: Възстановихме тока на 6 млн. украинци за ден

На близо 6 млн. украинци успяхме да възстановим електричеството за последния ден.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8607
Това сподели във вечерното си послание Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Той приказва за възобновяване на енергийната конструкция на страната след съветските удари.

Зеленски изиска от западните съдружници да дават на Украйна спомагателни системи за противовъздушна защита допустимо най-скоро, за да защитят хората от " ракетния гнет " на Русия.

" По-специално, непрекъснато ще подсещам... Скъпи сътрудници! Намерете опция да предоставите на Украйна надеждна отбрана на небето, благонадежден щит за противовъздушна защита. Можете да. Можете да осигурите отбрана на нашите хора - стопроцентова отбрана от тези съветски терористични удари. "

" Когато това се случи, главната форма на съветския гнет - ракетният гнет - просто ще стане невъзможна ", сподели той. - А това значи сигурност за украинците, сигурност за милиони хора и стратегическо пренареждане на цялата военна обстановка. "

В резултат на ударите по енергийната инфраструктура на Украйна в петък към половината от потребителите в страната останаха без ток. Това включваше цялостно спиране на електрозахранването в Харков и Харковска област, а Киев беше доста обиден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР